Με την επίσκεψη στον ιστότοπό μας αποδέχεστε τη χρήση Cookies από την ιστοσελίδα μας, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε. Περισσότερα...

Dobol Ant Bait Gel Pro εντομοπαγίδα για μυρμήγκια παγίδα

* Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται φπα.

Dobol Ant  Bait Gel Pro Απεντόμωση/Μυοκτονία

   Dobol Ant  Bait Gel Pro

 

Εντομοκτόνο σκεύασμα επαφής ή στομάχου, για την καταπολέμηση όλων των ειδών μυρμηγκιών. Το σκεύασμα ενεργεί ως προσελκυστικό τροφής και η εντομοκτόνος δράση του επιτυγχάνεται με τη δραστική sodium cacodylate. To προϊόν περιέχει τον πικραντικό παράγοντα denatonium benzoate σε συγκέντρωση 0,001% β/β για την αποτροπή τυχαίας κατάποσής του από παιδιά και ζώα. Τα μυρμήγκια, που έλκονται από το δόλωμα, έρχονται σε επαφή με το προϊόν, αλλά και το καταναλώνουν, μεταφέροντάς το στη φωλιά, όπου και προκαλείται μόλυνση όλης της αποικίας.

Τρόπος εφαρμογής: Αποσπάστε, πιέζοντας προς το εξωτερικό, από τους ετοιμόχρηστους δολωματικούς σταθμούς τα αποσπώμενα μέρη τους και τοποθετήστε τους στις διόδους των μυρμηγκιών (π.χ. κουζίνα, μπαλκόνια, αυλές) ή όσο πιο κοντά γίνεται στις φωλιές τους για μεγιστοποίηση του αποτελέσματος. Φροντίστε να τους τοποθετήσετε σε οριζόντια θέση ώστε τα μυρμήγκια να διευκολύνονται να διέλθουν από αυτούς. Αντικαταστήστε τους εάν χρειαστεί μετά από 2-3 εβδομάδες.

  • Κωδικός Προϊόντος: a184
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 10,00€